Αιγιαλείας 32 & Παραδείσου,
15125 Μαρούσι
Αθήνα
Tηλ: +30 210 6803000
Fax: +30210 6803070
info@laikifactors.gr Ελληνικά    English    Srpski
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ:
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΟΜΗ
ΑΡΧΙΚΗ
Βρίσκεστε εδώ:
Αρχική σελίδα >
Κάντε κλικ για είσοδο
στο σύστημα
Η εταιρεία

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας προχώρησε σε αλλαγή της επωνυμίας της από Marfin Factors & Forfaiters Ανώνυμος Εταιρεία Πρακτορείας Επιχειρηματικών Απαιτήσεων σε "Laiki Factors & Forfaiters Ανώνυμος Εταιρεία Πρακτορείας Επιχειρηματικών Απαιτήσεων". Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο μετονομασίας του Υποκαταστήματος της Cyprus Popular Bank από Marfin Egnatia Bank σε Laiki Bank

Η Laiki Factors & Forfaiters αποτελείται από έμπειρα στελέχη με στόχο να στήσουν μία εμπορική χρηματοοικονομική εταιρία έτσι ώστε να διερευνήσουν τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελληνική Αγορά καθώς και στην αγορά της Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης, στοχεύοντας σε μία περαιτέρω ανάπτυξη του factoring και forfaiting με την ίδρυση νέων εταιριών στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Η LFF είναι 100% θυγατρική της Cyprus Popular Bank Public Co Ltd. Το κεφάλαιο της υπολογίζεται περίπου στα 21 εκατομμύρια ευρώ και αριθμεί προσωπικό 34 εργαζομένων στην Ελλάδα (Αθήνα και υποκατάστημα Θεσσαλονίκης) και επιπλέον 4 άτομα στο Βελιγράδι.

Το όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε μία χρηματοοικονομική εταιρία η οποία θα αναγνωριστεί ως μία από τις πιο αξιόπιστες και δυναμικές εταιρίες στην περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης. Επιπλέον να ανταπεξέλθουμε αποτελεσματικά στις αναπτυσσόμενες αγορές προσφέροντας υπηρεσίες που- βασισμένοι στις εκάστοτε συνθήκες το μίκρο- και μάκροπεριβάλλοντος- να ικανοποιούν τις διάφορες ανάγκες και επιθυμίες όλων των stakeholders.

Σε μία εποχή που η παγκόσμια αγορά αλλάζει, οι επιχειρηματικές ανάγκες αναπροσαρμόζονται και καινούργιες ανακύπτουν στις διάφορες γεωγραφικές περιοχές, η εταιρία θα αξιολογήσει τις προοπτικές και θα σχεδιάσει αναλόγως για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες και να διεισδύσει σε νέες αγορές.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της LFF Περιλαμβάνουν:

 • Εγχώριο Factoring χωρίς αναγωγή
  receivables purchase » sales ledger administration, receivables collection, Buyers’ control, credit risk assumption, advances
 • Εγχώριο Factoring με Αναγωγή
  receivables purchase » sales ledger administration, receivables collection, advances
 • InvoiceDiscounting
 • Bulk Factoring
  sales ledger financing only
 • Εξαγωγικό Factoring
  recourse & non recourse full service
 • Eισαγωγικό Factoring
 • Reverse Factoring
 • Forfaiting


κορυφή σελίδας